@WORK in Bisonspoor Business Center

Centraal gelegen locatie

Ruime hoeveelheid parkeerplaatsen

4 uur gratis parkeren

Catering

Air Conditioning

Work • Meet • Connect

Het Bisonspoor Business Center is dé ideale ideale zakelijke ontmoetingsplek.
Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van het Bisonspoor Business center.

Welkom!

Het Bisonspoor Business Center is is dé ideale locatie voor zakelijke meetings, vergaderingen en seminars. Het Business Center beschikt over moderne Meeting Rooms, flexplekken en een Conference Room met plaats voor max. 80 personen!

Ook voor bedrijfshuisvesting biedt het Bisonspoor volop mogelijkheden! Door de centrale ligging in Maarssen, (aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht) en NS station Maarssen op loopafstand is het Business Center zeer goed bereikbaar.

Ontdek de mogelijkheden of kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie van Vascobelo.

Meeting Rooms

Boek nu

Het Business Center beschikt over moderne vergaderruimtes, flexplekken en zelfs een Conference Room met plaats voor max. 80 personen! Ideaal voor presentaties, trainingen, vergaderingen en seminars!

Boek nu eenvoudig online een vergaderruimte of flexplek in het Bisonspoor Business Center!

Office Spaces

Kantoorruimte huren

Bisonspoor Office Spaces is dé plek voor de huisvesting van uw bedrijf of organisatie. De vier kantoortorens zijn volledig en zeer hoogwaardig gerenoveerd en verduurzaamd. Bisonspoor Office Spaces biedt u geheel naar eigen inzicht in te richten ruimtes. Vloeren tot zelfs 4.000 m2.

De regio Utrecht is sinds 2014 door de Europese Commissie al twee keer op rij uitgeroepen tot de meest competitieve regio van Europa.

Bisonspoor Office Spaces, uw slimme keuze.

Faciliteiten

Centrale ligging (a2 afslag Maarssen) • Direct boven Winkelcentrum •  Station op loopafstand •  Volop parkeergelegenheid