Voorjaars
trendkleuren!

Dit zijn de nieuwe trendkleuren voor het voorjaar!

Jaaaaa het voorjaar komt er weer aan en uiteraard wil jij ook je nieuwe outfit bij elkaar shoppen. Maar wat is nu hot en what not? We maken het gewoon makkelijker voor je en zetten even de nieuwe trendkleuren voor je op een rij.

1: Knalroze

Fel, feller, felst. Qua tinten roze mag je dit voorjaar zoveel uitpakken als je wilt. Van zuurstokroze pakken tot flowy roze jurken. Hoe meer roze, hoe beter. Roze wordt in 2022 echt als een acceptabele statement kleur gezien. Ook ben je helemaal on trend als je deze felle kleur combineert met beige en nude tinten. Een felroze accessoire zoals een kleine schoudertas of mooie oorbellen doen het dus ook zeker goed dit voorjaar.

2. Pastelgeel

Bij het Amerikaanse modemerk St. John zagen we een zacht pastelgeel pak op de catwalk. Als je niet zo van de felle kleuren bent, is een pastelkleur een fijne kleur om dit voorjaar voor te gaan. Je combineert de kleur makkelijk met bruintinten en off-white. In het koude voorjaar kun je een off-white trui bijvoorbeeld prima combineren met een lichtgele broek.

3. 50 shades of green

De trendkleur groen zagen we vorig jaar al een beetje opkomen, maar in 2022 belooft neongroen zeker een doorbraak te maken. En eigenlijk geldt dit voor álle tinten groen! In het voorjaar gaan we naast neongroen bijvoorbeeld ook appeltjesgroen zien, maar ook pastelgroen en andere zachtere tinten. Deze veelzijdige kleur kan in ieder geval niet ontbreken in je kledingkast dit voorjaar.

Bron: Paula Heeger

Wat vind jij?

Graag horen we ook van jou! Welke trendkleuren gaan het volgens jou helemaal maken dit voorjaar.
Of draag je altijd een vaste lievelingskleur? Laat het ons weten door een comment of reactie achter te laten onder de post op onze socials.

VOLG ONS

#BISONSPOOR