Gezondheidscentrum

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw.

Het nieuwbouwplan bestaat uit drie delen; de vestiging van een derde supermarkt; de ALDI, de realisatie van een gezondheidscentrum en de realisatie van twee lagen kantoorruimte met een oppervlakte van circa 1.700 vierkante meter. Het ontwerp is van Aiscube Studio uit Amsterdam en de bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings B.V. uit Rosmalen.

 

Derde supermarkt in Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor biedt momenteel een Albert Heijn en een Dirk supermarkt. Met de aankondiging van een derde supermarkt, de ALDI, voorziet Winkelcentrum Bisonspoor in een behoefte dat er in alle segmenten gelegenheid wordt geboden om boodschappen te doen. Dit geeft een impuls aan het winkelcentrum en vergroot de werkgelegenheid in het woongebied. Dit is goed voor het voorzieningenniveau en leidt tot meer keuzevrijheid voor inwoners.

 

Bisonspoor gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum gaat ruimte bieden aan verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk en fysiotherapie praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor andere medische specialisten, te denken valt aan een mondzorgcentrum voor tandheelkunde.

Bisonspoor Business Center

Daarnaast realiseert Winter Trust B.V in dit nieuwbouwproject circa 1.700 vierkante meter kantoorruimte. Deze nieuwe kantoorruimte wordt gevestigd op twee verdiepingen direct gelegen boven het winkelcentrum en het gezondheidscentrum.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwbouw na oplevering tot meer bezoek gaat leiden in het Winkelcentrum en het nog meer een epicentrum voor bedrijven gaat worden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden starten woensdag 21 september. Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt. Er wordt alles in het werk gesteld om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor vragen kunt u terecht bij Bouwbedrijf Pennings B.V.

Bouwbedrijf Pennings B.V.