Nieuwbouwplan uitbreiding noordoostzijde Bisonspoor

Winter Trust B.V., (beheerder van onder andere Winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen,) is gestart met de realisatie van de nieuwbouw aan de noordoostzijde van het Winkelcentrum Bisonspoor. Het nieuwbouwplan bestaat uit drie delen; de vestiging van een derde supermarkt; de ALDI, de realisatie van een gezondheidscentrum en de realisatie van twee lagen kantoorruimte met een oppervlakte van circa 1.700 vierkante meter. Het ontwerp is van Aiscube Studio uit Amsterdam en de bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings B.V. uit Rosmalen.

  • Derde supermarkt (Aldi) opent ca. medio 2023.
  • Boven winkelcentrum Bisonspoor komen 2 lagen met kantoorruimte van ca. 1.700 m2.
  • Gezondheidscentrum (op verdieping boven de Aldi) (verwachte realisatie eind 2023/2024)

Derde supermarkt in Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor biedt momenteel een Albert Heijn en een Dirk supermarkt. Met de aankondiging van een derde supermarkt, de ALDI, voorziet het Bisonspoor in een behoefte, zorgt het voor een economische impuls en vergroot het de werkgelegenheid in het woongebied. Dit is goed voor het voorzieningenniveau en leidt tot meer keuzevrijheid voor inwoners.

Bisonspoor gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum zal ruimte bieden aan verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk en fysiotherapie praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor andere medische specialisten, te denken valt aan een mondzorgcentrum voor tandheelkunde. De ambitie is om het  gezondheidscentrum binnen 2 jaar te realiseren en het biedt een extra toegevoegde waarde in Bisonspoor: wonen, werken, winkelen, vermaak én gezondheid, alles onder één dak!

Bisonspoor Business Center

Daarnaast realiseert Winter Trust B.V in dit nieuwbouwproject  circa 1.700 vierkante meter kantoorruimten. De nieuwe kantoorruimten worden gevestigd op twee verdiepingen direct gelegen boven het winkelcentrum en het gezondheidscentrum. Het huidige Bisonspoor Business Center beschikt momenteel al over 20 flexplekken, circa 10 meeting rooms en vanaf april 2022 een state-of-the-art conference room. Ook  biedt het ruimte aan circa 100 bedrijven en organisaties gevestigd in de vier grote kantoortorens boven het winkelcentrum.

Shop, work, enjoy!

Met een combinatie van werken, wonen, winkelen, vermaak én nu ook gezondheid investeert Winter Trust B.V. verder in de kwaliteit van de voorzieningen in Maarssen. De verschillende functies die elkaar versterken zorgen voor duurzame groei, synergie- en diversificatievoordelen in en rondom Winkelcentrum Bisonspoor. De centrale ligging nabij de snelweg A2 en de directe verbinding met de spoorlijn Amsterdam – Utrecht zorgt voor een unieke locatie in Nederland.

Bisonspoor is meer dan alleen winkelen – en maakt de verbinding tussen wonen, werken, winkelen en gezondheid.
Shop, work, enjoy!