TRENDS

Bisonspoor heeft alles onder één dak! Ontdek alle modewinkels, schoenenwinkels, juweliers, opticiens, gezondheidswinkels en woon- en interieurwinkels. Plof tijdens het ontdekken heerlijk neer voor een smakelijke lunch of sluit je shoppingday af met een aansluitend diner bij één van onze restaurants.

 

Van trendspotting naar smaakvol lunchen. Bisonspoor is the place to B!
Style als een pro
Style je huis als een pro!

Trendshoppen om je interieur op te pimpen is voor de een niet weggelegd en voor de ander kan dit een hobby zijn. Maar of je er nu fan van bent of niet, het voordeel is dat je het helemaal naar eigen smaak kan maken. Kleine subtiele veranderingen zoals nieuwe kussentjes op de bank kan al een compleet ander beeld opleveren.

 

En dat hoeft zeker niet duur te zijn! Met winkels als de  XenosHemaBisonder WonenBlokker, Kik, Action en de Wibra kun je altijd wel iets moois vinden. Maak er jouw paleisje van!

Lees alles op deze pagina om het maximale uit jouw trendshopping dag te halen!

Restyle jouw interieur

Restyle jouw huis met de leukste producten. Van organische vormen tot een glossy finish, bij ons vind je alles om jouw huis om te toveren tot een stijlvol paradijsje.

Benieuwd naar alle interieurtrends van dit jaar? Lees het hier!

Kom langs en shop je de leukste items om jouw interieur weer een boost te geven. Bij onze winkels vind je de laatste trends en accessoires voor elke smaak en iedere portemonnee. Daarnaast kun je bij ons ook lekker bijkomen van het shoppen en neerstrijken op een gezellig terrasje.

Sippen en shoppen

Voor een haastige boodschap tot een relaxte koffiestop met een vriend(in) of gezin tot alles in huis voor het shoppen van je nieuwste woonaccessoires ben je bij ons op het juiste adres.

Klik hier om meer te lezen over deze trend

Laat je verrassen met ons aanbod winkels en gezellige plekjes om even bij te komen van het shoppen.

Of je nu met je gezin, ouder, partner, vriend of vriendin afspreekt, maak jouw dagje Bisonspoor compleet met behulp van onze tips en beleef een onvergetelijke dag!

Beleef een heerlijke dag met onze insider tips

Haal alles uit jouw bezoek met tips vanuit de redactie. Lees onze blog en plan jouw dagje uit alvast in.

Haal het maximale uit je bezoek