560 dagen, 1 uren geleden

Xenos opent vernieuwde winkel

Welkom in de nieuwe wereld van Xenos in Winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen.

Vrijdag 30 september 2022 is de nieuwe gezellige winkel van Xenos in Winkelcentrum Bisonspoor feestelijk geopend.

Winkelmanager Marian Pina en haar team ontvangen je graag hartelijk in hun kleurrijke nieuwe winkel. Hier kan je van alles vinden op het gebied van wonen en tafelen, food, feest en hobby. ‘Als je je huis weer net even anders in wil richten of van een bijzondere gelegenheid echt een feestje wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres,’ aldus Marian.

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets verwijst Xenos (Grieks voor vreemdeling) naar vreemd, werelds. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn. Da’s leuk van Xenos!

Kom langs tijdens het openingsweekend, op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober, laat je verrassen en profiteer van de speciale openingsaanbiedingen.

.