382 dagen, 1 uren geleden

Veel retailers vinden hun weg naar Winkelcentrum Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een uitgebreide renovatie om het winkelcentrum te moderniseren en te verbeteren. Met de toevoeging van een nieuwe parkeergarage en een Business Center met kantoortorens is Bisonspoor steeds aantrekkelijker geworden als bestemming. Het resultaat van deze inspanningen is duidelijk zichtbaar, want het winkelcentrum heeft maar liefst vijf nieuwe retailers weten aan te trekken, die binnenkort hun deuren zullen openen.

 

Een van de recent geopende winkels is Berry’s Foodmarkt. Deze foodmarkt, die vorige maand haar deuren opende, is nu al een populaire bestemming. Bij Berry’s Foodmarket kunnen bezoekers terecht voor een ruim assortiment aan groente, fruit, Turkse en Mediterrane producten, vlees, kip en Turkse Mezzes.

 

Op 10 juli opent Basic-Fit haar deuren in Winkelcentrum Bisonspoor. Deze sportschool zal een waardevolle aanwinst zijn omdat winkelen, werken en sporten nu op 1 locatie kan.

 

In augustus kunnen bezoekers genieten van de authentieke Indiase gerechten en broodjes bij Madurai Masala Café. Dit nieuwe Indiaas restaurant zal een smaakvolle toevoeging zijn aan het winkelcentrum.

 

In september opent Norah haar deuren in Winkelcentrum Bisonspoor. Deze populaire Noord-Hollandse winkelketen biedt damesmode aan tot en met maat 48.

 

Als kers op de taart zal eind september de derde supermarkt van het winkelcentrum haar deuren openen: de Aldi. Met deze toevoeging zal Winkelcentrum Bisonspoor niet alleen een compleet winkelassortiment bieden, maar ook een volledig aanbod aan supermarkten voor de bezoekers.

 

Met meer dan 80 winkels biedt Winkelcentrum Bisonspoor een breed scala aan producten en een diversiteit aan winkels voor de bezoekers. De groei en het succes van het winkelcentrum laten zien dat retailers de weg naar Bisonspoor weten te vinden en dat het winkelcentrum blijft groeien. Met ruim 80 winkels biedt Winkelcentrum Bisonspoor een diversiteit aan producten voor de bezoekers.