Modetrends
208 dagen, 17 uren geleden

Trend alert: dit zijn dé modetrends voor dit najaar

Eerder hadden we het al over de interieur trends van 2024. De modetrends kunnen natuurlijk niet achterblijven. Van broekloze outfits tot botergele kledingstukken. Het klinkt misschien een beetje gek, maar wie weet loop jij straks ook zonder broek ;).

  1. Broekloos

Ja, we maakten echt geen grapje. Broekloze outfits zijn een trend. Maar ben je dan gewoon half naakt? Nee, dat natuurlijk niet. Bij deze trend draag je een oversized bovenstuk. Denk aan een grote hoodie, een lange tuniek of een blazer. De broek vervang je voor een panty of een maillot. Extra leuk om te combineren met hoge laarzen. Je kan deze trend helemaal naar je eigen smaak stijlen. Panty’s en maillots scoor je bij onder andere de Hema en de Zeeman. Oversized bovenstukken vind je onder andere bij Norah.

  1. Groot, groter, grootst

Dit najaar geld: hoe groter hoe beter. We hadden het al over oversized hoodies. Maar denk ook aan schoudervulling. Die is weer terug van weggeweest. Grote blazers met nog grotere schouders. Ook zijn baggy broeken hot. Hoe wijder hoe hipper. Shop deze look bij onder andere Norah.

  1. Lady in red

Rood is dé trendkleur van dit jaar. Rood straalt niet alleen warmte uit, maar ook passie en kracht. Zo loop jij er vol zelfvertrouwen bij, als een echte girlboss. Je kan deze kleur in je outfits verwerken zoals jij dat wil. Ga voor een statement look en draag een volledig rode outfit. Of ga juist voor een neutrale outfit en maak ‘m af met rode accessoires.

  1. Botergeel

Naast rood is ook botergeel een trendkleur. Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar toch is het zo. Beige en wit is helemaal vorig jaar. Dit jaar gaan we voor neutraal, maar toch wat kleurrijker. Met deze trendkleur zie je er vrolijk en effortless chique uit!

  1. Chunky sieraden

Naast kleding zijn er op het gebied van accessoires ook talloze trends te ontdekken. Zoals chunky sierraden. Grote oorbellen in felle kleuren en robuuste ringen. Zo spring je er lekker uit en geef je jouw outfit een extra ‘wow factor’. Verkrijgbaar bij o.a. Shoeby en Bison Juwelier.

Dit zijn onze favoriete modetrends voor het komende jaar. Wat valt ons op? Dat opvallen populair wordt! Pak je moment en straal in jouw outfit. Of dat nou rood, baggy of broekloos is, één ding is zeker: met deze trends loop jij er altijd stijlvol bij.