pompidou
63 dagen, 11 uren geleden

Sippen en Shoppen

Bij Winkelcentrum Bisonspoor vind je alles onder één dak. Letterlijk.
Want shoppen doe je bij ons overdekt!

Wij hebben alles in huis om lekker een dagje te komen shoppen en jezelf te verwennen. En daarmee spelen we in op één van de nieuwste trends namelijk; Sippen en shoppen.

Bisonspoor

Wat houdt dat nou precies in?

In een wereld waarin we allemaal continu in de weer zijn, is efficiëntie het sleutelwoord geworden, zelfs als het om winkelen gaat. Waarom zou je kostbare tijd verspillen als je het ook stijlvol én gezellig kunt invullen?

Begin je shoppingavontuur met een welverdiende lunchpauze waarbij je neerstrijkt op een gezellig terras. Ontspan en laad je energie op met een glaasje sprankelende prosecco of een Pornstar Martini, terwijl je nadenkt over je volgende fashion finds.

Bruut drankje

Sippen en Shoppen is niet alleen een trend, het is een lifestyle!

Maak van je shopdag een onvergetelijke ervaring, waarbij je de nieuwste mode ontdekt en tegelijkertijd jezelf trakteert op verfrissende momenten van ontspanning. Waar wacht je nog op?

Spreek gezellig je af met je vriend(in) en zoek een leuk plekje uit bij één van onze gezellige restaurants. Bijvoorbeeld bij de HEMA, Brasserie Pompidou, Brasserie La Plaza of bij BRUUT.

Plan snel een middagje Bisonspoor in en ervaar het zelf!

Bekijk ook eens onze insidertips voor een ultiem dagje genieten in ons fijne overdekte winkelcentrum