38 dagen, 4 uren geleden

Sippen en Shoppen

Bij Bisonspoor vind je alles onder één dak. Letterlijk want shoppen doe je bij ons overdekt!

Wij hebben alles in huis om lekker een dagje te komen shoppen en jezelf te verwennen. En daarmee spelen we in op één van de nieuwste trends namelijk; Sippen en shoppen.

Wat houdt dat nou precies in?

In een wereld waarin we allemaal continu in de weer zijn, is efficiëntie het sleutelwoord geworden, zelfs als het om winkelen gaat. Waarom zou je kostbare tijd verspillen als je het ook stijlvol én gezellig kunt invullen?

Begin je shoppingavontuur met een welverdiende lunchpauze waarbij je neerstrijkt op een gezellig terras. Ontspan en laad je energie op met een glaasje sprankelende prosecco, terwijl je nadenkt over je volgende fashion finds.

Sippen en Shoppen is niet alleen een trend, het is een lifestyle!

Maak van je shopdag een onvergetelijke ervaring, waarbij je de nieuwste mode ontdekt en tegelijkertijd jezelf trakteert op verfrissende momenten van ontspanning. Waar wacht je nog op?

Spreek gezellig je af met je vriend(in) en zoek een leuk plekje uit bij één van onze gezellige restaurants. Bijvoorbeeld bij de HEMA, Brasserie Pompidou, Brasserie La Plaza of bij BRUUT.

Stylen als een pro

Een andere trend is het pimpen van je huis met de leukste (kleine) woonaccessoires. En dat hoeft zeker niet duur te zijn! Kleine subtiele veranderingen zoals nieuwe kussentjes op de bank kan al een compleet ander beeld opleveren.

Ga je koopjes inslaan bij de Action of heb je een leuk thema in gedachte voor het restylen van je woonkamer? Dan zit je bij de Xenos altijd goed. In onze blog delen wij de laatste woontrends waarmee je vast en zeker een verfrissende look kan creëren.

Tips over hoe je jouw dagje shoppen in Winkelcentrum Bisonspoor optimaal kunt benutten, lees je hier.