Feestdagen outfit
194 dagen, 12 uren geleden

Shine like a star

Rond Kerst en de jaarwisseling is alles net wat mooier. De steden zijn verlicht, overal draait gezellige muziek en iedereen is vrolijk. Op een paar Grinches na ;). Houd jij wel van kerst? Lees dan hier onze tips om jezelf en je huis te versieren. Shine like a star tijdens de feestdagen!

Kerst outfit Shoeby

Versier jezelf

Kerst is de perfecte gelegenheid om je lekker op de tutten. Haal je mooiste kleding weer uit de kast en geef je nette schoenen vast een poetsbeurt. Of verwen jezelf met een nieuwe, trendy outfit. Dit zijn de trends voor de feestdagen in 2023.

Mannen mode

Voor vrouwen en meisjes

Zoals altijd: glitter en glamour. Een jurk met pailletten, een glittertop of een metallic broek. Met kerst kan het allemaal. Wat we ook zien dit jaar is cozy & chic. Het is tenslotte winter, dus je outfit mag ook een beetje warm en comfortabel zijn. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een gebreide rok of jurk. Een andere manier om lekker warm te blijven zijn lagen. Bij de Hema hebben ze heel veel gebreide jurken. Voor glitter en pailletten zit je goed bij Shoeby. En voor deze prachtige pumps ga je naar van Haren toe.

feestdagen pumps Van Haren

Dames kleding The Stone

Voor mannen en jongens

Voor de heren geldt eigenlijk hetzelfde. Je kan voor een pak of overhemd gaan, altijd goed. Kies jij ook liever voor cozy & chic? Denk dan aan een mooie pantalon met een wollen trui. En denk eraan dat het allemaal een beetje ruim valt. Er moet genoeg ruimte blijven voor het kerstmaal! Bij Jones & Jones slaag je gegarandeerd voor een mooie wollen trui. Maar ook bij de Shoeby hebben ze een hele leuke collectie.

Mannen kerst Shoeby

Versier je huis

Jezelf lekker in de watten leggen is al heerlijk. Je huis klaar maken voor de feestdagen is minstens zo leuk. De winkels liggen al weken vol met kerstdecoratie. Hier wat tips en winkels om  ook je huis te laten stralen.

Houd je van extravagant en mag jouw kerstboom lekker opvallen? Check dan de kerstballen collectie van Shoeby. Samen met Fred van Leer hebben ze de meest geweldige kerstornamenten gemaakt. Van vibrators tot panter laarzen, het kan allemaal in de boom.

Kerst ornamenten

Die extravagante ballen kosten ook een paar centen. Wil je iets minder uitgeven? Kijk dan bij de Action en de Xenos. Hun kerstcollectie is zo uitgebreid dat je niet weet waar je moet kijken. Ze hebben alles voor in de boom, maar ook alles voor een mooie kersttafel. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kerst servies.

Kortom, bij Bisonspoor ben je aan het juiste adres voor al jouw kerstinkopen. Of het nou glitter en glamour wordt, of juist wat meer casual. We hebben het allemaal. Tot snel!