258 dagen, 12 uren geleden

Norah Pink Ribbon collectie met Fien Vermeulen

Norah maakt zich op voor een bijzondere missie tijdens de borstkankermaand. Op 3 oktober lanceert Norah de ‘Pink Collectie’, een collectie met een doel: de strijd tegen borstkanker ondersteunen. Een deel van de opbrengst van deze speciale collectie wordt gedoneerd aan Pink Ribbon, een organisatie die zich inzet voor borstkankeronderzoek en bewustwording.

En Norah Maarssen heeft de primeur. Bij de winkel op het Middenplein is op 28 september van 16.00-18.00 uur de pre-launch van de ‘Pink Collectie’. En Fien Vermeulen is daarbij aanwezig!

Norah x Fien Vermeulen

Met de ‘Pink Collectie’ wil Norah een krachtige boodschap verspreiden: “Hou van jezelf. Straal in Norah en steun Pink Ribbon!” Het gezicht van deze inspirerende campagne is niemand minder dan Fien Vermeulen. Fien, bekend als radio-dj, presentatrice, schrijfster en columniste voor AD en Wendy Online, heeft zelf de strijd tegen lymfeklierkanker overwonnen. In 2020 publiceerde ze haar aangrijpende memoires ‘Het regent zonnestralen,’ en binnenkort lanceert ze haar ‘Pluk de Dag Journal’ (2023), wat nog meer inzicht geeft in haar inspirerende reis.

Fien Vermeulen blijkt de perfecte match te zijn voor deze collectie en campagne, waarbij ze haar eigen moedige verhaal deelt om anderen te inspireren.

Pink Collectie

De ‘Pink Collectie’ omvat een scala aan items, variërend van prachtige jurken tot comfortabele truien, beschikbaar in verschillende kleuren en prints, waarvan roze natuurlijk de boventoon voert. Deze collectie is ontworpen om vrouwen te inspireren hun innerlijke kracht te omarmen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Door een item uit de “Pink Collectie” te kopen, draag je actief bij aan de missie van Norah en Pink Ribbon. Laten we samen Pink Ribbon ondersteunen door de boodschap van zelfliefde en solidariteit te verspreiden, en door gezamenlijk borstkankeronderzoek te bevorderen.

Meer over Norah lees je hier