343 dagen, 17 uren geleden

Uittip deze zomer: shoppen in dit winkelcentrum is een magische ervaring

Shoppen in Winkelcentrum Bisonspoor is altijd een feestje. Met meer dan 80 winkels om te verkennen, biedt dit overdekte winkelcentrum een vrolijke sfeer voor jong en oud. En alsof dat nog niet genoeg is, is vanaf 8 juli het winkelcentrum omgetoverd tot een magisch avontuurlijk paradijs voor kinderen! Stap binnen in Het Sprankelende Sprookjesbos en laat je betoveren.

Jong en oud vermaakt zich in Winkelcentrum Bisonspoor makkelijk een middag. Dat doe je ook relaxed, omdat de eerste vier uur parkeren helemaal gratis is. Fijn!

Praktische voordelen in elk seizoen

Of het nu warm en zonnig is of regenachtig en grijs, het overdekte winkelcentrum biedt je het hele jaar door comfort. Geniet van verkoelende airconditioning tijdens hete zomerdagen. Of loop droog van winkel naar winkel wanneer het buiten regent. Bisonspoor is dé plek waar je blij van wordt, ongeacht de weersomstandigheden.

Laat je betoveren

Terwijl jij boodschappen doet of het diverse aanbod winkels ontdekt, vermaken kinderen zich naar hartenlust in Het Sprankelende Sprookjesbos. Door het hele winkelcentrum ontdekken ze samen met Faye het feetje prachtige sprookjesachtige settings. Natuurlijk mogen ouders ook mee.

 

Het avontuur begint op het Middenplein. Hier verwelkomt een sprekende boom van drie meter hoog de bezoekers met een boeiend verhaal. Daarna lopen de kinderen met behulp van een QR-code langs allerlei andere betoverende settings. Denk aan ontmoetingen met een majestueuze draak, een mysterieuze eenhoorn en de zingende beren Bernard en Bernadette. Het Sprankelende Sprookjesbos biedt een onvergetelijk avontuur voor jonge ontdekkingsreizigers!

Gratis extraatjes en spannende prijzen

Voor de echte avonturiers zijn er gratis folders beschikbaar, boordevol weetjes en feitjes over de sprookjeswereld in het winkelcentrum. Daarnaast bevat de folder een leuke kleurplaat die kinderen kunnen invullen. Deze kleurplaat kan worden ingeleverd bij de Sprekende Brievenbus, waar elke week de mooiste tekening beloond wordt met een prijs!

Dat is nog niet alles. Iedereen die de speurtocht met de QR-code succesvol afrondt, maakt wekelijks kans op een prijs. Aan het einde van de campagneperiode krijgen bovendien drie gelukkige winnaars een waardebon van Intertoys. Zo kunnen ze zelf iets leuks uitkiezen en hun avontuurlijke dag in Winkelcentrum Bisonspoor op een feestelijke manier afsluiten.

Magische zomervakantie

Mis het Sprankelende Sprookjesbos – tot met met 20 augustus 2023 – in Winkelcentrum Bisonspoor niet! Betreed een wereld vol magie, avontuur en ontdekkingen. Het beste van alles? Het is helemaal gratis, dus verzamel alle vriendjes, buurtkindjes of neefjes en nichtjes en kom deze zomer naar Betoverend Bisonspoor voor een onvergetelijke dag vol plezier én betovering.

 

 

 

Oorspronkelijk is deze tekst afkomstig van dit IndeBuurt artikel