kapper
109 dagen, 7 uren geleden

Hairstyle trends 2024

Of je nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een totale metamorfose, de nieuwste technieken op het gebied van haarstyling brengen een wereld aan mogelijkheden om jouw look te verfrissen. Wij hebben dé trends van 2024 voor je op een rijtje gezet.

Waves

Eén van de haartrends voor 2024 is de beachy wave. Sommige dames hebben al een mooie krul van zichzelf, anderen moeten dit toch creëren door het gebruik van een krul- of wafeltang. In 2023 zag je deze trend ook al voorbij komen maar hij blijft nog wel even aanhouden.

Curly & Voluminous Bob

De simpele bob blijft populair maar hier komt nu een verrassend effect bij, namelijk de Curly Bob. Net als de waves dus trending is, zie je dit ook terug bij de kortere kapsels en gaat dit vaak gepaard met een pony. De zogenoemde ‘baroque bob’ is een kort kapsel dat je niet wilt missen. Het is een glamorous bob met veel volume en werkt iets makkelijker als je bob al ietsje langer is gegroeid, zodat je de uiteinden prachtig kunt shapen en opleuken met je stijltang of krultang.

Mixie Cut

Zin in iets gedurfds? Een van de haartrends van afgelopen jaar was de wolf cut, en aankomend jaar zien we een nieuwe variant. Een soort kruising tussen een pixie cut en een zogenoemde mullet (matje in de nek), oftewel de mixie cut.

Midi Cut

Geen extreem lange lokken of juist ultrakorte coupes in 2024, zo blijkt uit de haartrends voor deze lente. Halflange kapsels zijn het helemaal het nieuwe jaar. Zo nét op of onder je schouders. Dit kun je bijvoorbeeld opleuken met een mooie curtain bangs en subtiele laagjes. En je kunt de boel vaak ook nog vast dragen in een lage staart of knot. Ideaal!Natural

We gaan terug naar onze roots. Als het aan de haartrends van de lente van 2024 ligt omarmen we onze natuurlijke haarkleur. Dit wordt vaak wel gestyled door het gebruik van een toner of subtiele faceframing highlights. Toch net even een iets frissere look!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je look te vernieuwen en je zelfverzekerd te voelen. Hizi Hair biedt een scala aan mogelijkheden, van kleur en textuur tot stijlen. Alles om je te helpen je haartransformatie te realiseren. Stap binnen en laat de deskundige kappers je informeren.