Kerstcadeau in Bisonspoor
194 dagen, 16 uren geleden

Gift-A-Licious

Vind je het lastig om een cadeau uit zoeken voor de feestdagen? Ben je inspiratieloos of zie je gewoon door de bomen het bos niet meer? Wij delen graag onze tips om jouw geliefden te verrassen met een goed cadeau. Allemaal verkrijgbaar in Winkelcentrum Bisonspoor.

Kerst in Bisonspoor

Ken je ontvanger door en door

Het uitzoeken van een cadeau is natuurlijk makkelijker als je de ontvanger heel goed kent of wanneer je precies weet wat diegene graag zou willen hebben. Maar dat is vaak zo makkelijk nog niet. Om je een handje op weg te helpen zijn wij op pad gegaan en inspireren we je graag met de leukste cadeaus voor elke leeftijd en voor ieder budget.

So first things first…

Laat je hersenen eens flink kraken. Waarschijnlijk heeft je partner of vriend of vriendin vast wel eens benoemd welk luchtje zij graag dragen, welke Rituals collectie de allerlekkerste is of welk boek ze graag nog eens willen lezen. Weet je het weer? Dit zijn de zogenaamde ‘altijd goed cadeaus’ waar je dus zeker mee thuis kan komen. Beide cadeaus zijn verkrijgbaar bij de ICI Paris.

Rituals Dior luchtje

Cheers!

Heeft de persoon waar jij een cadeau voor zoekt een favoriet drankje? Dan kun je natuurlijk een fles kopen en deze cadeau geven. Maar nog leuker zijn de feestelijke geschenkverpakkingen of een mix and match combi’s met een extraatje erbij zoals borrelnootjes. En wat het ook altijd goed doet is een proeverij van meerdere smaken. De feestelijke cocktail mixers zijn verkrijgbaar bij de Xenos en de La Trappe collectie koop je bij Gall en Gall.

Cocktail mixers Bier proeverij La Trappe

Beauty

Duik ook eens stiekem in de dames toilet tas. Zie je iets wat bijna op is? Bijvoorbeeld die mooie rode lippenstift van Rimmel London? Misschien houdt ze wel van nagellak? Een nieuw kleurtje is altijd goed. Kies een mooi kleurtje uit het vrolijke kleurenpallet van OPI. Tip: Noteer voor het kopen van make-up de kleurcode of maak er een foto van zodat je in de winkel niet toch de verkeerde meeneemt.

OPI nagellak Rimmel make up

Bij de Kruidvat, Trekpleister, Etos en ICI Paris is er voldoende keuze om de toilet tas weer aan te vullen.

Kortom, bij Bisonspoor ben je aan het juiste adres voor al jouw kerstinkopen. We hebben het allemaal. Tot snel!

Voor al onze tips, voor ieder budget, voor je moeder, vader of voor de kids.
Lees het in onze blog