693 dagen, 16 uren geleden

Dino’s nemen Winkelcentrum Bisonspoor over!

Persbericht:

Zoek je in de omgeving Utrecht een leuk uitje deze zomervakantie? Dan is er nu iets leuks; Summerclub Bisonspoor presenteert De Dino Experience. Neem de kinderen mee naar Winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen en ga op ontdekkingsreis en leer alles over dino’s. Extra: er valt ook nog eens veel te winnen.

Door het winkelcentrum heen kun je heel veel dino’s tegenkomen.  Ze zijn erg groot maar hebben een pluche vacht. Aaien mag! Sommigen maken een geluid of bewegen als je op een knop drukt. En uiteraard vind je overal informatie over de dino’s die je ziet.

Speurtocht met prijsvraag
Spot je er eentje? Scan dan de QR-code bij de dino en beantwoord de vragen. Met de speurtocht maak je kans op prijzen. Elke week ontvangt één winnaar een prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door Intertoys. En aan het eind van de actieperiode wordt een superprijs verloot tussen alle deelnemers: een dagje Dinoland voor het hele gezin!

Selfie met een levensgevaarlijke dino
Heb je toch die telefoon in je handen, maak dan ook gelijk een selfie. Op het Middenplein vind je een selfie spot. Daarop lijkt het alsof een dino op het punt staat jou op te eten. Post de foto gerust met #dino-experience of #bisonspoor.

Hoor de brul van een T-Rex
Je krijgt zelfs de kans om een T-Rex te horen. Er is een dichte ruimte die is afgeplakt. Daarop zie je stickers met ‘Danger, T-Rex’. Durf jij de houten kist ervoor open te maken? Dan hoor je de brul van de T-Rex die daarin zit opgesloten.

Gratis Vakantie Doe Boekje
Om jouw bezoek aan het winkelcentrum compleet te maken is er het Summerclub Vakantieboekje. Hierin lees je leuke weetjes over dino’s, maak je puzzels en kleur je een kleurplaat in. Leuk om mee te nemen op vakantie of gewoon voor thuis!
Een bezoek aan de Dino Experience in Winkelcentrum Bisonspoor is helemaal gratis! De dino’s zie je van 18 juli tot en met 23 augustus. Ook fijn: de eerste vier uur parkeer je gratis, ook in het weekend.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Roos: mariska.roos@wintertrust.com, 06 – 40 81 08 35.
Acquisitie naar aanleiding van dit persbericht wordt niet op prijs gesteld.