753 dagen, 23 uren geleden

Bisonspoor Summerclub presenteert Dino Experience

Hou je van spanning en avontuur? Ga mee op ontdekkingsreis in Winkelcentrum Bisonspoor en ontdek alles over dino’s tijdens de Dino Experience van maandag 18 juli t/m zaterdag 23 augustus. Je vindt door het hele winkelcentrum “Dino Spots”. Hier staan grote dino’s en vind je informatie over dino’s.

 

Speurtocht: zoek & win

Zoek alle Dino Spots in het winkelcentrum het zijn er 10. Je krijgt er vast één cadeau; kijk
goed bij Intertoys. Lees de info over de dino op het bordje. Scan de QR code met de camera van je mobiel. Vul je e-mailadres in en beantwoord de vraag. Ga nu opzoek naar de volgende Dino Spot.

Beantwoord je alle 10 de vragen goed? Dan ontvang je een e-mail en maak je kans op een prijs. Je mag zovaak meedoen als je wilt.

Iedere week ontvangt 1 winnaar een fantastisch prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door Intertoys. En aan het eind van de actieperiode wordt een superprijs verloot tussen alle deelnemers: een dagje Dino land voor het hele gezin! Daarnaast is er voor iedereen een leuk Dino Vakantieboekje met interessante Dino-weetjes, puzzels, knutseltips, kleurplaten en nog veel meer.

Kom het allemaal zelf ontdekken en ga naar Winkelcentrum Bisonspoor voor een leuke middag met het hele gezin. En het is ook nog eens gratis!

 

Dino Experience: van 18 juli t/m 23 augustus.

Meer weten? Lees hier alles over de Dino Experience.

ACTIEVOORWAARDEN

Actievoorwaarden Dino Experience.pdf

Download pdf