291 dagen, 2 uren geleden

TikTok-trends gesignaleerd! ‘Deze make-up look is helemaal in’

De mooiste basis

Ben jij klaar om jouw make-up game naar het volgende niveau te tillen? “Goede voorbereiding is het halve werk”, zegt Delisha. “Vergeet niet dat goede skincare de basis is van een prachtige look. Hydratatie is daarbij het belangrijkst, dus investeer in een goede dagcrème en een serum om jouw huid te voeden en te beschermen.”

Zonbescherming is heus niet alleen voor het zonnebaden. Het hele jaar heb je een SPF nodig om huidveroudering en pigmentvlekken te voorkomen. Kies voor een SPF 30 in de winter en een SPF 50 in de zomer, vooral voor de gevoelige huid onder jouw ogen. Daarmee bescherm je jouw huid niet alleen tegen de zon, maar ook tegen blauw licht van telefoons. En dat is het mooiste begin voor een goede make-up look.

No make-up make-up

“Als jouw huid goed verzorgd is, is het tijd om een mooie basislook te creëren. Natuurlijk is er niets mis met een volledige make-up look, maar de no make-up make-up look is deze lente en zomer helemaal in. Die zie je ook veel op TikTok voorbij komen. Kies voor een beter dekkende concealer en poeder om jouw ogen op te frissen. Een foundation met een glow- of velvet-finish geeft je een gezonde uitstraling.”

Dus ga jij binnenkort naar een feestje of een avondje uit? Probeer dan eens een felle kleur op jouw ogen, zoals groen, oranje of roze. “Ook deze trend zie ik veel voorbij komen op TikTok”, legt Delisha uit. “Gebruik wat meer bronzer om jouw look op te warmen en net wat meer highlighter voor een prachtige glow. En vergeet vooral niet om jouw unieke stijl te omarmen.”

Zo straal je zelfvertrouwen uit

En wat betreft trends: er zijn eigenlijk geen harde regels meer. Jij mag zelf beslissen wat je leuk vindt. Delisha: “Of je nu gaat voor een natuurlijke look of all out, gebruik jouw kwast waarvoor je wilt. Vergeet niet dat authenticiteit heel belangrijk is. Zo blijf je uniek en straal je zelfvertrouwen uit.”

 

Delisha’s drie essentials

Tot slot: volgens beauty advisor Delisha zijn blush, lipgloss en concealer dé essentials. Deze drie producten kun je ook multifunctioneel inzetten voor een prachtige look. “Blush is ook top als oogschaduw en gemengd met gloss als lipproduct. En een glinsterende gloss werkt prima als highlighter. Ga dus lekker experimenteren en ontdek wat voor jou werkt!”

 

Artikel is oorspronkelijk afkomstig van In de Buurt