771 dagen, 13 uren geleden

Bisonspoor complex vernieuwt buitengevels winkelcentrum

De ontwikkelingen rondom het complex Bisonspoor staan niet stil. Nu wordt gestart met de volgende fase: het realiseren van nieuwe en stijlvolle buitengevels rondom Winkelcentrum Bisonspoor, in combinatie met een aantal uitbreidingen.

Bij de nieuwe gevels wordt veel gebruik gemaakt van glas en in de afwerking wordt gewerkt met duurzame houten gevelbekleding in combinatie met grondgebonden groen. Hiermee wordt een volgende stap gezet om de uitstraling en ambiance van het complex te verbeteren. Ook zorgt dit ontwerp voor een nog meer eenduidige en herkenbare uitstraling.

In opdracht van Winter Trust B.V. worden de bouwwerkzaamheden wederom uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Maandag 16 mei 2022 wordt gestart met de vernieuwing van de entree aan de zuidzijde van het complex (zijde Albert Heijn). Dit in combinatie met een uitbreiding van het winkelcentrum aan het aangrenzende plein (Bisonplantsoen), dat ook binnenkort door de gemeente wordt aangelegd. Oplevering van de eerste nieuwe gevels wordt medio november verwacht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Roos: mariska.roos@wintertrust.com, 06 – 40 81 08 35.
Acquisitie naar aanleiding van dit persbericht wordt niet op prijs gesteld.

Bisonspoor valt onder beheer van Wintertrust B.V. De visie van Bisonspoor is om synergie te creƫren tussen wonen, werken en winkelen. Winkelcentrum Bisonspoor bestaat uit ca. 80 winkels, op het gebied van food, fashion & lifestyle. Vanaf 2018 hebben er diverse ontwikkelingen plaatsgevonden, zoals o.a. vernieuwing van het Middenplein, dat een grote metamorfose heeft ondergaan en er is een nieuwe parkeergarage gebouwd. Er staan nog meer ontwikkelingen gepland voor de toekomst om een bezoek aan het winkelcentrum nog plezieriger te laten verlopen.