376 dagen, 1 uren geleden

Betoverend Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor is veranderd in een betoverende bestemming voor het hele gezin. Vanaf 8 juli tot 20 augustus kunnen bezoekers van het winkelcentrum gratis het Sprankelende Sprookjebos bezoeken. Prachtige sprookjesachtige settings die jong en oud betoveren en waar men blij van wordt.

 

Als een gerenoveerd, schoon en overzichtelijk winkelcentrum met meer dan 80 diverse winkels, is Bisonspoor dé plek waar je blij van wordt. Het biedt niet alleen een waarachtig winkelaanbod, maar ook tijdelijk het unieke Sprankelende Sprookjesbos. Dit betoverende evenement neemt bezoekers mee op een magische tour langs verschillende sprookjesachtige settings in het winkelcentrum.

 

Het Sprankelende Sprookjesbos van 8 juli tot 20 augustus

Een hoogtepunt van het Sprankelende Sprookjesbos is de tour met Faye het feetje. De tour begint op het Middenplein, waar een majestueuze sprekende boom van 3 meter hoog staat. Met behulp van een QR-code kunnen kinderen langs verschillende settings lopen, waaronder ontmoetingen met draken, eenhoorns, zingende beren Bernard en Bernadette, en nog veel meer wonderlijke wezens.

Om het plezier compleet te maken, kunnen kinderen een gratis folder meenemen met interessante weetjes en een leuke kleurplaat. Deze kleurplaat kan worden ingeleverd bij de Sprekende Brievenbus en dan maken zij kans op prijzen. Elke week wordt de leukste tekening beloond.

Bovendien maakt iedereen die de speurtocht met de QR-code succesvol voltooit ook wekelijks kans op prijzen. En aan het einde van de campagneperiode selecteren we drie gelukkige winnaars die een waardebon ontvangen van Intertoys, zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen.

 

Het beste van Bisonspoor is dat bezoekers niet alleen kunnen genieten van het Sprankelende Sprookjesbos, maar ook van praktische voordelen. Het winkelcentrum biedt perfecte parkeermogelijkheden, een aantrekkelijke ambiance en een veilige omgeving om te verblijven. Of het nu warm is en je wilt genieten van de verkoelende airconditioning of het regent en je comfortabel van winkel naar winkel wilt lopen, Bisonspoor zorgt ervoor dat elke bezoeker zich op zijn gemak voelt.