391 dagen, 3 uren geleden

Albert Heijn krijgt een upgrade!

Vanaf 5 juli tot 18 juli zal de Albert Heijn in Bisonspoor tijdelijk gesloten zijn vanwege een verbouwing. Maar geen zorgen! Wij hebben gelukkig genoeg alternatieven waar je terecht kunt voor al je dagelijkse benodigdheden.

 

Deze winkels ontvangen jullie met open armen:

Dirk van den Broek: Bij Dirk van den Broek vind je een uitgebreid assortiment aan boodschappen, waaronder verse groenten en fruit, zuivelproducten, vleeswaren, kruidenierswaren en nog veel meer. Met hun scherpe prijzen en diverse producten is Dirk van den Broek een handige plek om je dagelijkse benodigdheden in te slaan.

Traiteurslager Bartels: Of je nu op zoek bent naar een sappige biefstuk voor de barbecue of heerlijke vleeswaren voor op brood, traiteurslager Bartels zorgt ervoor dat je kunt genieten van smaakvolle en hoogwaardige vleesproducten.

Vishandel Mossel: Bij Vishandel Mossel kun je terecht voor een breed scala aan verse vis en zeevruchten. Ze bieden een uitgebreide selectie van dagverse vis, zoals zalm, kabeljauw, tonijn en garnalen. Daarnaast vind je er ook specialiteiten zoals oesters, mosselen en gerookte vis. Onze tip is de zelfgemaakte zalmsalade. Heerlijk op een stokbroodje!

Berry’s Foodmarkt: Berry’s Foodmarkt is een foodmarkt waar je terecht kunt voor al je groente, fruit en heerlijke mezze’s. Hier vind je verse ingrediënten, speciale producten en lekkernijen van hoge kwaliteit. Onze tip is de Baba Ganoush. Héérlijk!

Alexanderhoeve: Je vindt er een uitgebreid assortiment aan heerlijke kazen, waaronder zachte, harde, gerijpte en geitenkazen. Daarnaast vindt je hier ook andere bijpassende delicatessen, waardoor je kunt genieten van een compleet kaasplankje of smakelijke toevoegingen aan je maaltijden.

Hema: Voor alle snacks, zoetigheden, vers brood, gebak en andere lekkernijen ben je bij de Hema op het juiste adres!

 

Op 18 juli vanaf 11:00 uur ontvangt de vernieuwde Albert Heijn je graag weer voor al je dagelijkse boodschappen.