130 dagen, 10 uren geleden

Accessorize your outfit!

Accessoires zijn de kers op de taart als het gaat om het samenstellen van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een opvallend sieraad, of een handtas die zowel functioneel als modieus is, wij hebben het allemaal in huis! 

Less is more

Soms is minder echt meer. Minimalistische sieraden zijn de afgelopen jaren razend populair geworden en deze trend zet zich voort. Bij Bison Juwelier en Lucardi Juwelier kun je prachtige fijne kettingen, subtiele armbanden en elegante oorknopjes vinden. Deze sieraden voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Statement pieces

Als je op zoek bent naar iets dat direct de aandacht trekt, zijn statement sieraden de juiste keuze. Denk aan grote, opvallende halskettingen, oversized oorbellen en kleurrijke armbanden. Bij The Stone hebben ze een hele leuke collectie van My Jewellery, bij de Shoeby hebben ze verrassend leuke kleurrijke items en loop ook eens binnen bij Gute Laune voor een hele speciale collectie!  

 

Mixing metals

De trend van het combineren van verschillende materialen en texturen in sieraden is een geweldige manier om je creativiteit te tonen. Kies voor sieraden die metaal, leer, stof en andere materialen combineren voor een unieke uitstraling. Tegenwoordig is het ook helemaal hip om gouden en zilveren sieraden te mixen!  

 

Kleuren en Patronen

Speel met kleuren en patronen om je outfit op te fleuren. Kies voor sieraden en handtassen in levendige tinten die je persoonlijkheid weerspiegelen. Of het nu een felgekleurde handtas is of een armband met gedurfde patronen, durf uit je comfortzone te stappen en jezelf te uiten met accessoires. 

Winkelcentrum Bisonspoor is de ideale plek om je accessoire collectie uit te breiden. Met de verscheidenheid aan accessoire winkels zal je zeker de perfecte sieraden en handtassen vinden om je stijl naar een hoger niveau te tillen. Dus kom langs, laat je inspireren en shop de nieuwste trends!