Events
& Acties

Betoverend Bisonspoor

Gedurende de zomervakantieperiode ontvouwde zich in Winkelcentrum Bisonspoor een wonderbaarlijk en betoverend tafereel: het Sprankelende Sprookjesbos. Op meerdere plekken verspreid in het winkelcentrum waren er diverse sprookjesfiguren te vinden die rechtstreeks uit de magische werelden lijken te zijn gestapt. En in het midden van al deze magie stond Faye het feetje, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis vol avontuur en verwondering!

Paasevent

TERUGBLIK PAASEVENT 2023

Het Paasevent in Winkelcentrum Bisonspoor 2023 was een groot succes! De Paashaas deelde lekkere chocolade eitjes uit en is bovendien met iedereen op de foto gegaan.

Bekijk hiernaast de foto impressie.

 

 

 

Kerst en winter 2022

TERUGBLIK KERST & WINTER 2022

Het overdekte Middenplein in Winkelcentrum Bisonspoor was ook dit jaar weer omgetoverd in sfeervolle kerstsferen. Naast de traditionele grote kerstboom, waren er diverse ‘eilanden’ in het winkelcentrum te zien met onder andere ijsberen en andere dieren. Sfeervol kerstshoppen dus.

Bekijk hiernaast de foto impressie.

 

 

 

Sinterklaas 2022

TERUGBLIK SINTERKLAAS 2022

Het interactieve Sinterklaashuis in Winkelcentrum Bisonspoor, dit jaar omgetoverd tot kleurrijke snoepfabriek heeft weer vele bezoekers getrokken. Met als hoogtepunt een gigantische pepernotenmachine, waar ieder kind zijn of haar pepernoten zelf kon maken. Ook de knuffelpiet was een groot succes bij jong en oud.

Bekijk hiernaast de foto impressie.

 

 

 

Summerclub Dino Experience

TERUGBLIK

Deze zomer was er volop avontuur te beleven in Winkelcentrum Bisonspoor.ย  Tijdens de Summerclub Dino Experience (van 18 juli t/m 23 augustus) konden bezoekers alles over dino’s te weten komen met leuke weetjes en informatie bordjes.

Door het hele winkelcentrum waren diverse grote bewegende dino’s te vinden. Heb jij meegedaan met de dino speurtocht en had je alle 10 de vragen goed? Misschien was jij wel een van de winnaars van een fantastisch prijzenpakket beschikbaar gesteld door Intertoys? Of was jij die gelukkige winnaar van de hoofdprijs en heb jij de tickets voor het hele gezin naar Dinoland Zwolle gewonnen? Vond je het leuk om mooie puzzels en knutsels te maken met het Dino vakantieboekje? Kortom, we hopen dat je veel plezier beleefd hebt met de Summerclub Dino Experience. Tot ziens in Winkelcentrum Bisonspoor!

Bekijk hiernaast de foto impressie of bekijk de video op Youtube.

Shop Till You Drop

PRIJSUITREIJKING SHOP TILL YOU DROP

Zaterdag 25 juni was de grote finale van de Shop Till You Drop actie. De hoofdprijs van 500,- euro shoptegoed is gewonnen door mevr. Sibilla de Jong. Samen met de personal shopper Krystl heeft Sibilla in tien winkels geshopt. Uiteraard wensen wij ook alle overige winnaars namens de deelnemende winkeliers veel shopplezier!

Bekijk hiernaast de foto impressie of bekijk de video op Youtube.