Events
& Acties

Summerclub Dino Experience

TERUGBLIK

Deze zomer was er volop avontuur te beleven in Winkelcentrum Bisonspoor.  Tijdens de Summerclub Dino Experience (van 18 juli t/m 23 augustus) konden bezoekers alles over dino’s te weten komen met leuke weetjes en informatie bordjes.

Door het hele winkelcentrum waren diverse grote bewegende dino’s te vinden. Heb jij meegedaan met de dino speurtocht en had je alle 10 de vragen goed? Misschien was jij wel een van de winnaars van een fantastisch prijzenpakket beschikbaar gesteld door Intertoys? Of was jij die gelukkige winnaar van de hoofdprijs en heb jij de tickets voor het hele gezin naar Dinoland Zwolle gewonnen? Vond je het leuk om mooie puzzels en knutsels te maken met het Dino vakantieboekje? Kortom, we hopen dat je veel plezier beleefd hebt met de Summerclub Dino Experience. Tot ziens in Winkelcentrum Bisonspoor!

Bekijk hiernaast de foto impressie of bekijk de video op Youtube.

Shop Till You Drop

PRIJSUITREIJKING SHOP TILL YOU DROP

Zaterdag 25 juni was de grote finale van de Shop Till You Drop actie. De hoofdprijs van 500,- euro shoptegoed is gewonnen door mevr. Sibilla de Jong. Samen met de personal shopper Krystl heeft Sibilla in tien winkels geshopt. Uiteraard wensen wij ook alle overige winnaars namens de deelnemende winkeliers veel shopplezier!

Bekijk hiernaast de foto impressie of bekijk de video op Youtube.

 

 

 

Paasevent

TERUGBLIK PAASEVENT 

Het Paasevent in Winkelcentrum Bisonspoor was een groot succes! De schminksters zijn non-stop bezig geweest en maar liefst 150 kinderen hebben geknutseld. De Paashaas is bovendien met iedereen op de foto gegaan.

Het evenement is met maar liefst gemiddeld een 9 beoordeeld door de bezoekers!

Bekijk hiernaast de foto impressie.