Nieuwe winkels

Nieuwe winkels vinden hun weg naar Bisonspoor

Ontdek het vernieuwde en verbeterde winkelcentrum Bisonspoor! Ons winkelcentrum heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een uitgebreide renovatie, waardoor het nu een moderne en aantrekkelijke bestemming is geworden. Met een gloednieuwe parkeergarage en een Business Center met kantoortorens biedt Bisonspoor alles wat je nodig hebt.

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat we maar liefst vijf nieuwe winkels hebben.

Berry’s Foodmarkt

Sinds enkele weken is Berry’s Foodmarkt geopend. Berry’s is een populaire foodmarkt waar je terecht kunt voor een ruim assortiment aan groente, fruit, Turkse en Mediterrane producten, vlees, kip en Turkse Mezzes.

Basic-Fit

Sinds kort heeft Basic-Fit haar deuren in Winkelcentrum Bisonspoor geopend. Van de ultramoderne faciliteiten tot de gepassioneerde gemeenschap van leden, bij Basic-Fit vind je alles wat je nodig hebt om jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Of je nu een doorgewinterde fitness fanaat bent of net begint aan je sportieve avontuur, Basic-Fit heeft een uitgebreide selectie aan apparatuur en trainingsmogelijkheden die je in staat stellen om jezelf uit te dagen en te groeien op jouw eigen tempo.

Madurai Masala Café

Vanaf augustus kun je genieten van heerlijke, authentieke Indiase gerechten bij Madurai Masala Café. Dit nieuwe Indiaas restaurant zal een smaakvolle toevoeging zijn aan ons winkelcentrum.

Norah

In september opent Norah haar deuren in Winkelcentrum Bisonspoor. Norah is een toegankelijk damesmodemerk in de maten 36 t/m 48. Norah stores staan nooit stil en bieden altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep. De collecties zijn afwisselend en trendy. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal!

Aldi

Als kers op de taart zal eind september de derde supermarkt van het winkelcentrum haar deuren openen: de Aldi. Met deze toevoeging zal Winkelcentrum Bisonspoor niet alleen een compleet winkelassortiment bieden, maar ook een volledig aanbod aan supermarkten voor de bezoekers.

 

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk ze hier