Let it B Christmas! 

Kerstshoppen in Bisonspoor

Deze dagen is het heel sfeervol winkelen in Bisonspoor. Een 6 meter hoge kerstboom op het Middenplein, een ijsberentafereel die bewegen en zingen, een scan & win actie én een bezoek van de kerstman 24 december, maakt het compleet.

 

Sfeervol kerstshoppen

Het Middenplein is helemaal kerst! Kerstverlichting, een gigantische (6 meter!) hoge kerstboom, een ijsberentafereel voor de kinderen met ijsberen die bewegen en zingen. Overdekt en sfeervol winkelen dus.

Gratis Inpakservice

Geen tijd om in de rij te staan voor het inpakken van je cadeaus? Maak dan gebruik van de gratis inpakservice! Je vind de inpakservice bij het Middenplein.

Openingstijden Inpakservice:
vrijdag 23 december: van 13:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag 24 december: van 12:00 tot 17:00 uur.

Ga op de foto met de Kerstman

Op 24 december loopt er in Bisonspoor een kerstman rond met twee elven, die kerstkoekjes uitdeelt aan de bezoekers. Tussen 12.00 – 17.00 uur is hij aanwezig.

Met 4 uur gratis parkeren en ruim 80 winkels is het overdekte Bisonspoor de plek om te kerstshoppen.

Scan & Win!

Winkelen bij Bisonspoor wordt beloond! Tussen 9 december en 24 december worden maar liefst meer dan 1.500 prijzen weggegeven. Van gourmetsets tot visschotels, van bonbons tot een weekendje weg. En nog veel meer. Hoe het werkt? Bij iedere transactie van minimaal 10 euro ontvangt de bezoeker een kanskaart. Die kan gescand worden op het Middenplein en je ziet meteen of je gewonnen hebt. De prijs is direct in de winkel op te halen.

VOLG ONS

#BISONSPOOR