Bisonland

Winkelcentrum Bisonspoor is zonder twijfel dé ideale bestemming om bijeen te komen en te genieten. Binnenkort zal het winkelcentrum nog aantrekkelijker worden met de toevoeging van het prachtige zitgedeelte genaamd “Bisonland”. Bisonland is ontworpen als een gastvrije ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar iedereen comfortabel kan zitten en samenkomen terwijl ze genieten van het winkelplezier.

 

Deze nieuwe ontmoetingsplek is strategisch ontworpen om een gevoel van ontspanning en gezelligheid te bieden aan iedereen die een welverdiende pauze wilt nemen tijdens het winkelen. We streven ernaar om een oase van rust en ontspanning te creëren midden in de drukte. Daarom is het meubilair in Bisonland af te leiden naar elementen uit de natuur. Deze landschap-achtige inrichting brengt een vleugje rust in de drukte van het bruisende winkelcentrum. Bisonland komt op de eerste verdieping, tegenover de lift.

 

Naast Bisonland creëren we ook zitgelegenheid op het Middenplein, dat wordt gekenmerkt door zijn unieke uitstraling en het opvallende Bisonspoor logo. Hier kun je genieten van de bruisende sfeer van het winkelcentrum en omringd worden door gezelligheid. Het wordt een ware eyecatcher waar je graag even tot rust komt tijdens het winkelen.

 

 

Bij Winkelcentrum Bisonspoor doen we er alles aan om de winkelbeleving onvergetelijk te maken. Met de toevoeging van Bisonland en de zitgelegenheid op het Middenplein willen we bezoekers nog meer redenen geven om bij ons langs te komen. Met de geplande oplevering in de periode september/oktober 2023, gaan Bisonland en het zitgedeelte op het Middenplein ongetwijfeld een rol spelen in het aantrekkelijke aanbod van het winkelcentrum.