Bereikbaarheid

Makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen

Winkelcentrum Bisonspoor is gelegen in het hart van het land onder de rook van Utrecht in Maarssen (ruim 40.000 inwoners). Het winkelcentrum ligt langs de A2 en heeft middels de noordelijke rondweg van Utrecht een uitstekende verbinding met de rijksweg A27. Maarssen ligt op 25 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten vanaf Utrecht. Het NS station ligt op een steenworp afstand.

Auto parkeren

Winkelcentrum Bisonspoor is met de auto goed bereikbaar en beschikt over ruime overdekte parkeergarage voor bezoekers. De parkeergarage is voorzien van 5 parkeerlagen, ruim 1100 parkeerplaatsen en een overdekte verbindingsbrug richting het Winkelcentrum.

 

Adres (navigatie): 

Parkeergarage Bisonspoor: Safariweg 354, 3605 CA Maarssen.

Overzicht parkeerkosten auto

 

eerste 4 uur Gratis
5 uur € 5,00
6 uur € 7,50
7 uur € 10,00
8 uur € 12,50
Dagkaart € 15,00

 

Fietsenstalling

Je kunt je fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart in de bewaakte fietsenstalling bij station Maarssen. Deze stalling is vlakbij het perron en je fiets staat er veilig en droog! Bovendien is de fietsenstalling op loopafstand van Winkelcentrum Bisonspoor.

Openingstijden
De bewaakte zelfservice stalling bij het station is open van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.

Overzicht parkeerkosten fiets

Openbaar Vervoer

Kom met de trein naar Bisonspoor! Check je reistijd op de website van 9292.nl 

Je geschatte reistijd

Utrecht 8 min
Breukelen 4 min
Amsterdam 35 min
Schiphol 53 min
Den Haag 56 min
Rotterdam 60 min
Arnhem 60 min