1001 Nacht

Betoverend Bisonspoor

Van zaterdag 13 juli tot met zondag 25 augustus 2024 wordt Bisonspoor weer omgetoverd! Ditmaal in een  waar 1001-nacht paradijs. Overal waar je loopt kom je het verhaal van Abu en de schat van de Sultan tegen.

Klik hier voor de sfeerbeelden om vast een beeld te krijgen!

 

Er zijn wel 1001 redenen te bedenken om deze zomer naar Bisonspoor te komen!

Kom deze zomer gezellig met de kids naar Bisonspoor en doe mee met de 1001-nacht speurtocht door het hele winkelcentrum. Ga het avontuur aan en help de Sultan zijn gestolen juwelen terug te vinden. Ontdek de mooiste decoratie op verschillende plekken die allemaal een onderdeel zijn van het verhaal. Neem het vakantieboekje mee vanaf het Middenplein waarin je de schat- en kleurplaat vindt.

 

 

Ga op zoek naar de schat

Laat je betoveren door de avonturen van Abu en de schat van de Sultan. Lees alvast het verhaal zodat je goed voorbereid bent voor het grote avontuur in Bisonspoor!

Sinbad is met de schat van de Sultan naar hem onderweg maar tijdens een storm tegen een rots gevaren en gestrand. Het schip is verloren gegaan en de schat ligt op het strand. Abu het ondeugende aapje heeft de mooiste stukken van de Sultan geplunderd, zoals zijn prachtige gouden kroon en beleeft hierdoor een hachelijk avontuur. Natuurlijk wil de Sultan zijn juwelen terug en is op zoek naar de dief! Samen met zijn vriend de bruine beer is Abu voor de Sultan op de vlucht, maar hij heeft eerst de kroon en nog wat andere juwelen verstopt. De Sultan is in zijn woestijnslee,getrokken door een tijger, op zoek naar Abu en naar zijn gestolen juwelen.

Waar is zijn schat gebleven? Maar vooral wie kan hem helpen? Helpen jullie mee om de juwelen van de Sultan terug te vinden?

 

Kom langs en beleef de magie in de wondere wereld van ‘1001-nacht’

 

Hét ideale dagje uit voor ouders en voor kinderen!

Terwijl de boodschappen gedaan worden en de summer essentials in huis gehaald worden kunnen kinderen zich volop vermaken door ons hele winkelcentrum heen. Doe mee aan de speurtocht, luister naar de Arabische verhalenverteller, zoek de de gestolen juwelen terwijl de slangenbezweerder de slang laat bewegen met zijn fluit en bewonder de woestijndieren die ons winkelcentrum hebben overgenomen.

 

Rust lekker uit op een fijn terras of neem plaats in het kleurrijke Bisonland. Als het buiten warm is, kun je binnen genieten van verkoelende airconditioning. En als het regent, loop je droog van winkel naar winkel. Ideaal!

 

Bisonspoor is the place to B!

 

Maak kans op mooie prijzen!

Haal op het Middenplein het vakantieboekje op waarin je de schat- en kleurplaat vindt. Maak van de tekening je mooiste kunstwerk van en lever deze in. Dat kan ook op het Middenplein waar je de magische brievenbus ziet staan.

Dit kan van zaterdag 13 juli tot en met zondag 25 augustus en wie weet win jij prijs!

Iedereen die de speurtocht doet, maakt kans op een Intertoys bon t.w.v. €10,- van Intertoys Maarsen! En als de kleurplaat ingekleurd ingeleverd wordt bij de grote brievenbus op het Middenpplein, maak je ook kans op een Intertoys bon t.w.v. €10,-.

Actievoorwaarden

  • Uit de tekeningen en deelnames van de speurtocht, selecteren wij iedere week 1 winnaar voor de tekening en 1 winnaar voor de speurtocht.
  • Alleen deelnames van de speurtocht komen in aanmerking voor een prijs.
  • Alleen tekeningen die ingeleverd worden bij de magische brievenbus komen in aanmerking voor een prijs.
  • Waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Waardebonnen kunnen niet geruild worden.
  • De waardebon moet bij Intertoys in Winkelcentrum Bisonspoor worden opgehaald, binnen een maand na persoonlijk bericht.
  • De winnaars worden via een persoonlijk bericht / DM op de hoogte gesteld.
  • Deze actie is geldig van 13 juli t/m 25 augustus 2024.
  • Door deelname aan de actie ga je akkoord dat hierover op social media gecommuniceerd wordt.
VOLG ONS

#BISONSPOOR